Täällä voit lukea meistä retriitin
perustajista ja vetäjistä tarkemmin.

Lotta Kvist

Olen Lotta, Valmentamosta valmistunut henkisen hyvinvoinnin valmentaja (LCF Life Coach®), energia- ja regressiohoitaja sekä toimittaja. Olen opiskellut vuoden 2015 alusta lähtien yhteensä 19 kurssia energiahoitoa ja regressioterapiaa. Neljä kursseista on ollut Suomen Energiahoitajien järjestämiä, loput kurssit tiibetiläiseen, perinteiseen lääketieteeseen pohjautuvaa energiaparannusta.

Missioni on auttaa etenkin naisia herkistymään tunteiden kuunteluun, rakastumaan itseensä ja löytämään mielenrauhan. Työkseni palvelen etenkin niitä, jotka haluavat eheyttää sisäistä lastaan ja avautua feminiiniselle voimalleen voidakseen kaikin tavoin paremmin. Haluan olla myötävaikuttamassa siihen, että entistä useampi vapautuu mielen luomasta kärsimyksestä ja elää entistä vapaampaa elämää.

Viime vuosina olen keskittynyt itseni eheyttämiseen ja hoitanut myös läheisiäni. Hoidan itseäni asiakkaillekin käyttämilläni tekniikoilla ja opiskelen tietoisuuteen, mieleen, energiaan ja parantamiseen liittyviä asioita eri lähteistä jatkuvasti.

Toimin toimittajana eri medioissa ennen tälle alalle ryhtymistä. Olen työskennellyt myös markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Aiemmalta koulutukseltani olen medianomi. Opiskelin vuoden fysioterapiaa, mutta jätin koulun kesken kuunneltuani sydämeni ääntä. 

Aloitin vuoden 2015 alussa sisäisen matkan ja aloin karsia kaikkea sitä, mikä ei tee minua onnelliseksi, eikä ole osa todellista, alkuperäistä itseäni. Havaitsin, että isän alkoholin käyttö löytyi selityksenä suureen osaan pahoivoinnistani; siitä johtuneet asiat ovat olleet aiheuttamassa muun muassa toistuvia masennuksiani, syömishäiriötä ja fyysisiä vammoja. Mitä enemmän olen eheyttänyt itsessäni sitä, miten isän alkoholin käyttö on muokannut mieleni sisältöä, olen löytänyt rakkauden itseäni kohtaan ja saanut elämääni paljon muuta hyvää. Itseni tutkiskelun myötä olen muun muassa löytänyt ne asiat, joiden parissa haluan toimia loput elämästäni itseni ja muiden hyväksi, oppinut kuulemaan intuitioni äänen ja havahtunut vahvaan kykyyni lukea ihmisiä. Olen myös oppinut ymmärtämään, miksi asiat tapahtuvat, joten minulla ei ole tarve syyttää ketään.

Tuon Näkyväksi-retriittien toisena perustajana ja vetäjänä pöytään kaiken ymmärrykseni siitä, miltä tuntuu olla alkoholistin lapsi, kuinka sen aiheuttamia haavoja voi parantaa sekä tietysti kaiken muunkin oppimani rakkaudesta ja rakkaudettomuudesta, ihmisyydestä sekä kaiken ammattitaitoni ja taitoni auttaa ihmisiä eheytymisessä ja henkisessä kasvussa.

Ramanda Andersson

Olen Ramanda, Valmentamosta valmistunut ratkaisukeskeinen voimavaravalmentaja (LCF Life Coach*), reiki- ja energiahoitaja ja urheiluhieroja. Työurani olen aloittanut kilpaurheillen alppihiihdossa valmentamalla nuoria ja kouluttautumalla valmentajana. Reiki-hoidot ja energialla parantaminen ovat kulkeneet mukanani jo 10–vuotiaasta saakka. Lopetettuani aktiivisen kilpaurheilun 19–vuotiaana, sukelsin opiskelemaan ja oppimaan tätä taitoa syvemmin sekä kouluttauduin urheiluhierojaksi. Vuonna 2018 sain upean ratkaisukeskeisen valmentamisen työkalun vielä tuekseni.

Missionani on auttaa ihminen takaisin sielunpolulleen, auttaa heitä kuuntelemaan sydäntään ja saamaan työkaluja hyvinvoinnin parantamiseen ja ylläpitoon. Opetan ihmisiä rakentamaan oman voimavarapankin, josta stressin tai väsymyksen iskiessä löytyy itselle sopivia harjoituksia kotona tehtäväksi. Vasta kun saamme henkiset ja fyysiset voimavaramme takaisin, on sydämen tiellä mahdollista kulkea.

Olen käynyt kovan elämänkoulun hyvin herkkänä, näkevänä ihmisenä. Lapsuuteni vietin turvattomassa alkoholismikodissa, jolta olin turvassa kovassa kilpaurheilumaailmassa. Kaikki nämä ovat olleet erittäin rankkoja, mutta hyviä ja tarkoituksenmukaisia kokemuksia. Aikuisiällä olen saanut oppia seisomaan omilla jaloillani nostettuani itseni vakavasta masennuksesta. Urheilun loputtua olen viimein pässyt purkamaan ja käsittelemään lapsuudenkodin aiheuttamia traumoja, jotka ovat rajoittaneet elämääni suuresti, vaikka en aikaisemmin ole ollut niistä edes tietoinen. Se matka, jonka olen saanut kulkea ja ne taidot, jotka olen matkalla eheyteen, itseni rakastamiseen ja itselleni riittämiseen saanut oppia, ovat ne, jotka haluan antaa sinun käyttöösi, tuleva asiakkaamme. Olen käyttänyt terapiaa, mentoreita, meditaatiota, joogaa, valmennusta, muunlaista tunnetyöskentelyä ja tunnelukkojen ja kivirepun irrottamista useiden energia- ja reikihoitajien opetuksessa ja hoidoissa.

Toivotan sinut tervetulleeksi lempeästi, mutta rohkeasti itsesi äärelle. Tätä kautta löydät paikkasi ja tehtäväsi maailmassa, ja elämäsi pääsee askel askeleelta näyttämään maagisuutensa sinulle. Ole rohkea ja ota ensimmäinen askel. Nähdään Näkyväksi-retriiteillä.

Nina Haddadin

Olen 51–vuotias holistinen hyvinvointivalmentaja, yin yoga- & mindfulness-ohjaaja ja energiahoitaja. Toimin ohjaajana Näkyväksi-retriiteillä. Energiahoitajaksi olen kouluttautunut Suomen Energiahoitajien koulutuksessa vuonna 2018 ja hyvinvointivalmentajaksi olen valmistunut Health Coach Academy’stä vuonna 2019. Syvennän jatkuvasti ammatillista osaamistani työn ohessa ja valmistun HC Master koulutuksesta syyskuussa 2021. Tälle polulle päädyin oman syvän työuupumuksen vuoksi, joka sai minut miettimään tarkemmin kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vaihtamaan ammattia. Olen intohimoinen pohdiskelija, taitava kokki ja keskinkertainen puutarhuri. Rakastan syviä ja aitoja kohtaamisia, seikkailuja, villiuintia, tanssimista, itseni haastamista ja uusien asioiden oppimista.

Minun missioni on auttaa sinua ottamaan vastuu omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistasi, jotta sinä voit elää mahdollisimman runsasta, merkityksellistä ja elinvoimaista elämää. Yhdistän työssäni monipuolisesti ja luovasti vahvaa intuitiotani, omaa elämänkokemustani sekä erilaisia pedagogisia ja kognitiivisia valmennusharjoituksia, kirjoittamista, tunnetyöskentelyä, tanssia, joogaa, mielikuvaharjoituksia, meditaatioita ja energiahoitoja.

Varhaislapsuuteni olen elänyt tavallisessa keskiluokkaisessa perheessä kostealla 70-luvulla. Meillä oli usein vieraita ja alkoholia nautittiin kotona viikoittain. Olin ainoa lapsi aikuisten keskellä, jotka illan mittaan muuttuivat yhä kovaäänisemmiksi ja arvaamattomammiksi. Opin tekeytymään näkymättömäksi ja huomaamattomaksi, eikä kukaan kiinnittänyt minuun juuri huomiota. Aikuisten oikeus rentoutua ja pitää hauskaa meni pienen lapsen turvan ja hoivan edelle. Tämä on aiheuttanut minulle sen, että olen usein poistunut juhlista ensimmäisenä ja minun on ollut vaikea suhtautua alkoholinkäyttöön neutraalisti. Vasta oman eheytymiseni myötä olen alkanut ymmärtää vanhempieni käytöstä, heidän omaa rikkinäisyyttään ja turvattomuuttaan entistä paremmin.

 

Sinulla on oikeus tulla nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin olet. Sinulla on oikeus kaikkiin tunteisiin ja lupa olla vihainen tai surullinen. Sinä saat pyytää apua, tarvita kuuntelijaa ja haluta olla vapaa ja onnellinen. Sinä voit elää rohkeata, rentoa ja kevyttä elämää ilman raskaita taakkoja menneisyydestä. Tule mukaan retriitille turvalliseen pienryhmään kokemaan syvää yhteyttä itseesi ja löytämään uusia ystäviä!