Retriitin viikonloppuohjelma

Emme järjestä retriittejä tällä hetkellä. Ilmoitamme, kun retriittejä pystytään taas pitämään.

Retriitti maksaa 449 € (sis. alv. 24 %). Huom. hinta ei sisällä majoitusta ja ruokaa. Hinta sisältää kaksi puolen tunnin henkilökohtaista valmennusta ennen ja jälkeen retriitin. Meiltä saat pyydettäessä listan läheisistä majoitusvaihtoehdoista, alk. 110 € täyshoidolla. Alla näet tarkemman ohjelmasisällön. Retriitin ohjaajina toimivat Lotta Kvist ja Nina Haddadin.

Perjantai

17                    Saapuminen ja tervetuloa

18                    Ruokailu

19                    Sisäinen lapsi: Puhetta haavoittumisesta + meditaatio

21                    Vapaata + iltapalatarjoilu

23                    Hiljaisuus

Lauantai

9                   Aamupala ja aamunavaus

10                    Oma tarina

12                    Healing ja mielikuvamatka

13-15               Lounas + vapaata (kirje vanhemmille)

15                    Tunteiden ilmaisu tanssin avulla, kohtaamisharjoituksia

16.30              Vanhempien rooliin asettuminen

18                    Päivällinen + vapaata

19                    Jooga

20.30-22       Sauna

23                    Hiljaisuus 

Sunnuntai

9                   Aamupala ja aamunavaus

10                 Tietoa ja työkaluja erilaisiin eheytymismahdollisuuksiin

11.30              Tehdyt oivallukset ja rajojen vetämisharjoitus tai muu ryhmän tarpeen mukaan määräytyvä valmennusharjoitus

13                   Lounas ja vapaata

14                   Kiitollisuus, kehusmisrinki ja intention asettaminen tulevaan

16.00             Lähtökahvit

Ilmottautumiset ovat normaalisti sitovia. Voit maksaa retriitin ennen sitä yhdessä tai kahdessa erässä. Jos sinulle tulee ennen retriittiä flunssaoireita, tiedät altistuneesi koronalle tai sairastut muuten, voit siirtää osallistumisesi jollekin seuraavista (ensisijaisesti seuraavalle) retriitille.  Otamme koronasuositukset ja -rajoitukset huomioon. Jos taas me joutuisimme peruuttamaan retriitin jostain syystä, palautamme rahasi.

Pidämme retriitillä taukoja aina tarvittaessa.

Huomioithan, että kun teemme sisäistä työtä, voivat aikataulut ja harjoitukset elää ryhmän tarpeiden mukaan. Retriittien teema säilyy kuitenkin aina samana.

 

Asiakaspalautteita retriitistä:

”Tämä retriitti oli minulle tarpeellinen työstääkseni omia vihan tunteitani. Itseni hyväksyminen ja vanhempieni hyväksyminen semmoisena kuin he ovat, tämän oivalluksen muistaminen ja vahvistuminen. Ohjaajien heittäytyminen harjoituksiin ja prosessiin osallistuminen teki retriitin ilmapiiristä turvallisen ja avoimen. Tunnen sisäistä iloa, kepeyttä ja lisääntynyttä luottamusta itseäni ja koko elämää kohtaan.”

Antti, Espoo

”Omalla kohdallani tämä retriitti oli älyttömän tarpeellinen. Uskalsin ”hajota” turvallisesti ja tulla näkyviin omana itsenäni. Ulospäin olen ollut se, joka huolehtii aina kaikista, organisoi ja pärjää. Olen pelännyt kontrollin menettämistä, kasvojen menettämistä, oman itseni menettämistä, muille oman tarkoitukseni menettämistä. Olen kokenut, että elinehtoni on muiden auttaminen. Oln ollut siis hukassa itseltäni kaikki nämä vuodet. Ohjaajat, joilla oli sama tausta ja ymmärrys tilanteestani sekä ammatillinen tieto ja osaaminen, kannattelivat minua lempeästi tämän retriittikokemuksen läpi. Minun tuli päästää irti omasta kontrollistani ja ottaa vastaan. Minun oli opeteltava ottamaan vastaan, sen sijaan. että aina minä annan muille. Tämä oli uusi tilanne, mutta eheyttävää ja vapauttavaa. Nyt ajattelen, että minun eitarvitse juosta eikä miellyttää ketään, voin pysähtyä ja kuunnella enemmän, mitä itse tarvitsen.”

Heli Sydänpuro, lähihoitajana 23 v 

Tervetuloa näkyväksi!